perjantai 18. marraskuuta 2016

Keskiviikon höpinöitä osa.4

Viikko alkoi todella hyvin, lukuunottamatta sitä, että maanantain perushommat piti tehdä ensimmäisenä. Tiskikonetta tyhjennellä ja niin edespäin. Olen saanut aivan mahtavan mahdollisuuden kehittää ohjaajan taitojani näiden iloisten työntekijöiden ja pirteiden lasten kanssa. En usko, että haluaisin viettää työharjoitteluani missään muualla. Eilen juttelin opettajani kanssa jatkosta, sovimme, että jatkan Lämäreillä ensi kuun 21. päivään saakka. Joten opettaja tuli tänään klo: 11.00 käymään paikan päällä, jotta saimme allekirjoitettua jatkosopimuksen, eli se tarkoitti sitä, että tulin töihin noin puoli tuntia aikaisemmin kuin yleensä, vaikkei se kyllä haittaakaan minua. Maanantai meni ulkona kuntopiirissä ja tiistaina Lappialta tuli oppilaita pitämään toimintaa lapsille. Olimme ulkona hippaa, sun muita pihaleikkejä. Sitten lopuksi siirryimme Junkohallille pelaamaan lipunryöstöä ja jalkapalloa.







On hankala kirjoittaa, mitä on oppinut tämän työharjoittelun kautta, vaikka olenkin oppinut paljon uusia asioita. Ohjaaminen, suunnittelu yms. 



Tänään, eli keskiviikkona oli jääkiekon vuoro, tosin en itse päässyt taaskaan mukaan, mutta perjantaina liityn joukkoon ja yritän olla murtamatta nilkkaani


Ja tosiaan 25.11 olen lähdössä Peräpohjolan Opistolle tutustumaan päivän ajaksi, jotta pääsen vielä enemmän kärryille siitä, miten hommat siellä hoidetaan ja miten edetään. Toivottavasti saan mahdollisimman paljon irti tästä tutustumiskäynnistä. 

Olen tosi hyvin viihtynyt Lämäreillä iltapäiväkerhon toiminnassa, tuntuu, että vaikka ensimmäinen viikko oli sitä tutustumista, olen päässyt niin paljon tässä hommassa kärrylle, ihan kuin olisin ollut siellä aikaisemminkin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti