perjantai 18. marraskuuta 2016

Pokemoneja Pokemoneja

Olen valitettavasti ollut kipeänä 14.-16. aikana eli maanantaista keskiviikkoon asti. Eli menin vasta torstaina töihin. Oli ne päivän rutiinit ennen lasten tuloa niinkuin yleensäkin, paitsi, että ainakin viikon kahden ajan muutama lapsista on tullut jo aikaisemmin iltsuun kuin yleensä. Oli vähän outoa palata ns. pidemmän viikonlopun jälkeen töihin, vaikka mikään ei oikeastaan ollut muuttunut. Lapset olivat keskiviikkona askarrelleet Pokemon-aiheisia piirroksia, mallit olivat käsittääkseni valmiina ja ne tehtiin kartongista. 

Eli torstaina askartelin hamahelmillä yhden lapsen kanssa, hän välttämättä halusi, että teen Pokepallon, hänen ohjeistamana tietenkin, sillä hyvä että muistin niiden väritkään. En ole ikinä oikein ollut perillä näistä Pokemon-jutuista... Pitäisi ilmeisesti olla. No mutta pelasimme myös jalkapalloa Junko-hallilla kuten joka torstai teemme ja ehdimme siinä olla myös hippaakin ja hännänryöstöä.





Perjantaina piti pyykit laittaa ja pelasimme hetken ajan lautapelejä ennenkuin lapset menivät jäälle luistelemaan. Päivä meni todella nopeasti piirrellessä ja pelatessa. Itse en mennyt jäälle, koska jäin suunnittelemaan maanantaille erilaisia leikkejä. Keksinkin niitä todella monta, nyt vain pitäisi valikoida mitkä sopisivat lapsille ja mitkä ovat hauskoja, mutta säännöt helppoja. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti